Tonight

Ikväll ska jag Diana ut!! Var ett tag sedan sist, ska visa mina nyfunna 3vänner från bl.a gbg och sthlm utelivet i Örebro. Förhoppnings får vi en kul kväll med mycket solsken:)

upptaderar imorn bitti!


xoxo


Lördag

Denna dagen började med att jag väcktes av solen som strålade genom persiennerna. Kanon tänkte jag och tog på mig bikini och tog med mig mitt pick och pack ut i det underbara vädret. Vid halv 2 tiden mötte jag upp Emelie, Ruben och Viktor och tillsammans tog vi långa snabba steg till Mc donalds och avnjöt där en smaklig måltid. Under denna lunch uppstod många nya roliga citat, som mesta dels Viktor stod för. (Kommer återkomma meed månadens citat lite senare).  

Vid 3 tiden gick vi till NIce price för att hämta ut bio biljetterna till Kenny Begins. Väl på SF inhandlades det en stor mängd godsaker; popcorn, polly, XL coca cola, you name it.  Kenny Starfighter har alltid varit en favorit och gjorde oss inte besvikna denna gång heller. Alla vi fyra skrattade oss igenom filmen som hade många roliga inslag, så ni som är stora fans, är filmen ett måste! Ett x-antal timmar senare åkte vi tillsammans hem i Röda Faran och raceade ikapp nån mil med "Röda Faran 2" (vilka det nu var...) Vi skrattade så vi ögonen tårades.. Väl hemma på kvarnvägen blev det grillad middag och fotbolls turnering som grabbarna grus tog hem och jag tror det var en bra avslutning på en fantastisk rolig lördag:)





Have a nice day! xoxo

Lovely Friday

Har varit fullt upp nu ett tag för både mig och Emelie med tentor och vårkonserter, ska försöka hinna med bloggen mera framöver. Den gågna veckan har minst sagt gått snabbt, och skolan har varit i fokus för oss båda och har inte hunnit med så värst mycket annat. Igår träffade jag dock två ikke främmande karlar utanför Krämaren, Bikram och Dogge Doggelito som jag typ inte sett på flera månader, mycket trevligt sammanträffande : )    
     Idag hade vi våran första förhandlingstävling... och det var hur kul som helst:) har aldrig varit med om att 25 min gått så snabbt. Efter det gick jag en sväng på stan, men för ovanlighetens skull köpte jag intenting! Hann i förbifarten hoppa in på 2Klippare till Sandra och snacka lite med jäntan. Hinner ju knappt ses ner hon nu är egen företagare... Men kul var det:)  Säger bara äntligen cash på kontot! Tur att man har ett jobb så man får in lite extra money varje månad:)  Kan ju inte heller klaga på dagens (och helgens) väderleksrapport.. Eftersom vi slutade kl 10 idag hann jag även med att sola på min (snart fräsha) balkong och även med en power-walks runda. Ska ut med det gamla och in med nya och fräscha balkongmöbler hade jag tänkt nu när det snart är sommar.    
    I morgon kommer våra småkusiner Ruben och Viktor till Örebridge, vi ska bl.a festa loss  på Mc Donalds och gå på bio och se Kenny Starfighter begins :) Ska bli jättemysigt. Annars är inget inplanerat varken för mig eller syss, hoppas på en härlig helg med strålande väder.  


Vårkonsert



Syrran andra från vänster.




Mer bilder och videos läggs upp inom kort.

xoxo



Knäckebröd + killar från dalarna= sant

Jag och Emelie har skrattat åtaliga gånger åt detta klipp. Det är lika kul varje gång.

 http://www.youtube.com/watch?v=IBDrrhRO41c

Idag har det mest varit chill för systrarna. Emelie har hängt hos TT och jag hemma hos mormor och morfar och nyss ätit en fantastiskt god söndagsmiddag.


Ha det bra, ciao!

Tenta, RedBull och lite solsken

Har inte haft tid att blogga på hela veckan, har varit fullt upp med tentaplugg. Pluggar till sista tentan denna termin, ska bli så skönt att ha detta avklarat imorgon:) De sista dagarna har jag druckit en massa Red Bull :D som har gjort att jag fått skapliga energin och faktiskt orkat plugga 8 timmar minst varje dag... Red Bull is the shit! Som känt är tittade sola fram en stund och jag tillsammans med min laglydiga vän "lagboken" förflyttade oss ut på balkongen där vi studerade ihop tills solen försvann...
     Härom kvällen köpte jag en klänning från tradera.com som var sjukt jäkla läcker, hoppas verkligen på att den kommer imorgon:) :) Nu ska jag återgå till aktiebolagsrätten som ligger och väntar på mig, jag och Emelie väntar också på sminkleverans från våran Mary Kay kvinna som kommer vilken minut som helst, alltid lika kul:)


Ching chong sing along

Vilken helg

I fredags kom systarna Vogler förbi hem till mig. Vi åt goda brownies och berättade allt goss som hänt på hemmaplan och i Falun. På eftermiddagen kände vi att de började kurra i skattkistorna och begav oss därför till Saigon för att få lite påfyllning. Sofia var lika lycklig som sist när hon fick syn på asiaterna som sprang runt där inne i bandaaaanas, haha. Inte nog med det, när vi väl sitter och äter av vår red curry meal upptäckte Frida att Tommy Körberg's son Anton och hans (rock?) band klev in innanför Saigons dörrar och satte sig vid bordet bakom oss :) Vi försökte iaf kolla lite diskret...
      Senare samma kväll mötte jag upp med twinsen och vi fortsatte till Njuta för att avnjuta lite dricka och gluttra på folket som hängde där. 
     Igår åt hela familjen Appel på Efesos tills allas magar mer eller mindre såg ut som halvcirklar. Vi hade mycket trevligt och vi skratta som bara den när Emelie berättade vad hon gjort för tabbar på sin förra Stockholmsresa. Helt galet roligt, hon kommer skriva om sina tabbar senare...  Väl mätta och glada träffade jag sen Sandra twin och vi begav oss till Lotta på för fegga där det var en hel del folk. Ett par timmar senare åkte vissa taxi och andra tog sig till fots till Frimis (bl.a. vi tillsammans med Ems, Jim mfl, som tvingades att lyssna på Ems musikmobil som enbart verkade innehålla Johnny Cash låtar som ingen kunde texten till)...  Sandra och jag höll ihop i stort sätt hela kvällen och träffade mycket nytt trevligt folk som vi roade oss med, men träffade även många kända ansikten. Vi må väl säga att det var en annorlunda kväll, men i helhet så fick den klart godkänt:) 



     Efter bara ett fåtal timmars sömn var vi båda vid liv igen och gick upp  och gjorde i ordning frulle. Sen gick vi hem till min nyfunna granne "Brandmannen" som är vän till Sandra.  Denna helg gick inte av för hackor, men nu är det dags att ta sig ikragen och börja plugga inför tentan på fredag (på min soliga balkong). :D



xoxo

Lååång Fredag

Både syrran och jag har haft fullt upp den senaste veckan så har inte haft tid att skriva. Emelie har spenderat flera dagar till musikalen, så har knappt sett männskan. Men nu är hon tillbaka i Nora och återkommer imorgon igen till Örebro. Imorgon ska familjen Appel äta på italiano reastaurangen Al Forno:) Tidigare i veckan skrev jag tenta och har även hunnit med att jobba en del. Helt sjukt att jag snart gått ett år på universitetet och att syrran tar studenten är också lite ofattbart, de senaste åren har tydligen bara flugit iväg.
     Kan också berätta att igår åt jag och Fredrika lunch på Creperiet, vilket var i stort sätt hur gott som helst, vi åt båda crep special. (Rekommedenderas).  Det är inte helt omöjligt att det blir ett nytt lunch besök där inom en snar framtid.
     Idag på förmiddagen väntar jag besök av Fågel systrarna Vogler, trevligt trevligt. Får se om de blir att luncha hos Sofia's asiat karlar.? 
Nu är det dags för frulle och i-ordning-göra av mitt lilla hem:) 

ching chong långkalsong  och GLAD PÅSK till er alla.


Mätt som en plätt

Äntligen är sista seminariet avklarat! + Att vi fick sluta tidigare :) Jag åkte hem till Nora och träffade på bussen Ofelia, alltid lika trevligt:) Väl hemma tog mamma och jag en kopp kaffe och snackade om allt möjligt och bestämde oss för att åka ner en sväng på stan. Hämtade min nya klocka på Guldgåvan och köpte födelsedagspresent till farmor Mona.  Efter stadsbesöket for jag upp till Haga och hälsade på min Morfar och Mormor och deras underbara kattunge Klas. Alltid lika mysigt att träffa dem <3 
     Vid 19.00 anlände jag, mamma o pappa hos farmor o farfar och blev där bjudna på mat och god efterrätt. Kan säga att jag längtar inte direkt till frukosten imorrn bitti. 

Ska jobba imorgon, så nu är det läggdags. 


Ciao Bella
 


Snart ett 1 år sedan studenten

Satt och funderade på hur snabbt tiden verkligen går. Det är helt galet att det snart är 1 år sedan studenten och balen. De två sista månaderna i skolan var nog det roligaste på hela gymnasietiden, de var två otroligt händelserika månader. :) Allt från Idrott B's Hajk tur med Janne till studenten. Denna fantastiska dag kommer jag alltid att minnas:)




Balkvällen var så vacker! Alla var superfint klädda + det strålande vädret. 
Vi som anlände sist till balen inglidandes i Totto's cadillac : Madina,
Jules, Johanna, Caroline, Sherko och jag



Party Flaket

Njuta

Vid 9 tiden kom Emelie och Julia förbi mig. Julia hade tagit med sig en vinöppnare eftersom min tydligen var lost nånstans. Det krävdes inte bara en vinöppnare för att korka upp vinflaskan utan jag och Julia var tvugna att hålla i flaskan medans Emelie drog och drog och tillsist drog ur körka. Innan utgången kollade vi på sjukt  roliga klipp på youtube bl.a. : 

http://www.youtube.com/watch?v=KIk26JT4XDY

http://www.youtube.com/watch?v=jbVgcpJIvUU

När vinet tog slut begav vi oss upp på stan och hamnade på Njuta. Där hängde det hyfsat mycket folk jämfört med Björnstugan där alla som gick in, lika snabbt gick ut igen. Vi hade iaf trevligt och mycket att prata om eftersom vi inte setts på ett tag:) Sen när vi väl sitter där ser vi genom fönstret hur en man som till en början verkade aningen mysko, vilket han också visade sig att vara. Han kämpa och kämpa för våran uppmärksamhet genom att tända 4 cigg samtidigt, han la liksom ciggen mellan fingrarna och stod samtidigt och diggade till musiken och gjorde konstiga trolleritrick. Det var så konstigt att det tillsist blev rätt kul. 

 



Jules



Sa precis hejdå till söstra Emelie och nu är det dags för mig att göra mig i ordning, ska snart träffa Diana på stan,


ching chong


Mys på Balkongen

Denna dag började med städning av lägenheten, så nu glänser det alla vrår.. nästan iaf.. Pluggade lite konkurrensrätt efter det och kl halv 4 kom min efterlängtade Julia Strandin hem till mig. :) Vi fika och chattrade i solskenet på min balkong med utsikt över svartån. Desirébullarna (som innehöll mycket gott klet i mitten) smakade bättre än bäst och medand vi smackade i oss allt fika bröd kom ett trevligt förslag upp om en ev utgång ikväll. Och nu så är det bestämt, det blir utgång, Thao eller Strumpis. Julia är nu hemma och byter om och jag sitter nu här och äter 4 minuters pasta, lovely!

 

RSS 2.0