Första Advent

Ännu en helg börjar lida mot sitt slut. I helgen fick vi se sköningen Johan Palm lämna idol och lika så Tony Irving i Stjärnor på is. De sjukaste var nog ändå Idol Johans galna fans som var helt hysteriska, så att de tillslut svimmade, ujujuj.. Nästa vecka åker syster yster Emelie åter upp på Idol : ) Själv är jag bara liiite avis.. men men, så är det..
          Det som är kvar på tapeten idag är ev en liten rundvandring på stan och kolla in julskyltningen, sedan blir det hem och färga håret, baka lussebullar med min kära mor. Får se hur det går eftesom jag är värdelös med allt som har med matlagning och bakning att göra. . .   

Och idag är det bara 2 veckor kvar tills Johnny the Rocker kommer!!  Can't wait.
Har också börjat planera till min resa  till Manchester, som blir av i början av Februari. Ska hälsa på min kära väninna Princess Carolina, som jag för övrigt saknar galet mycket.   Annars i veckan så blir det en hedlig traditionell fika med Jules, plugg och julpynt hoppas även på en utgång i slutet på veckan.

 "Don't dream it's over" (Crowded house) är för övrigt en skön låt att softa till en söndag som denna.

Peace and love

Impuls

Kom nyss hem från min rekord snabb fika med Jules.  Hippt som happt kom vi på att det är tisdag idag, och att vi inte gått ut på en tisdag på typ ett halvår. . . Självklart så var det givet att vi ska gå ut ikväll. Och till vår stora glädje är det halva priset i baren på satin : ) Blir också att premiära med min s.k. "pocket drinks", ska bli spännande och se om de kan göra  susen.

peace and love  


Snöstorm och 1 månad kvar till Jul

Jaha och så var det måndag igen.. och snöstorm.  Vilket iofs var ganska mysigt :)
Började kl 13 på universitetet med lite EU law. Vi hade den mest konstiga läraren med den mest underliga dialekten. Det lät typ som gnällig Nerike - engelska (eftersom hon tydligen var från Amerikaaaa). Hon avslutade VARENDA mening med ett utdraget ljud som ALLA störde sig något enormt på. Inte lika roligt under lektionen som efter, ha ha.. 
     Kom hem sent runt halv 6, och fick ett glädje besked att Johnny äntligen fått sitt visum till Sverige. Vilket betyder att han anläder till Svedala om 20 dar!! Längtar. 

Annars har syss och jag nu ikväll kollat på vårat favvo program . . . Färjan, som är bland det bättre programmen som någonsin visats. 


Ciao Bella

Helt sjukt...

Vi veeet, har inte varit allt för hög aktivitet här på typ det senaste månaderna, men det ska snart bli ändring på... update soon!!


RSS 2.0