Honolulu? Cossu cossu

Kollade nyss igenom bilderna från våran studentresa, ghaaa!! Blir så sugen att åka tillbaka till vårat All Inclusive hotell som låg på stranden i Faliraki. Har många sjukt roliga minnen, allt från Blottare till vilda taxiresor... För att inte tala om maten

                

                 

                  

Saturday och något sliten

Var som sagt på O'learys igår, som tur var hade vi bokat bord då det var hysteriskt med folk som trängdes och bökade fram och tillbaka. AC/DC kvällen i sin helhet var helt okey, mycket karlar, god mat, bra låtval, ljud och en berusad publik som var på topp, dock kunde sångarens (Mr Rapp) mellan snack bestått mer än ett evigt tjötande om öl. Snacket bostod mesta dels av : - Ikväll ska vi ÖLA, var är ÖLEN, MERA ÖL..................... 

Emelie befinner sig just nu i Sthlm, hon ska ju på Körslaget ikväll och träffa alla körledare m.m. Vet att hon kommer få en toppen kväll. Och Idol-fan som man är håller jag tummarna för Snygg-Erik ikväll :) 

Joke:
- Pappa, din ölmage har formen som en halv cirkel...
-  Och med din mage så är cirkeln sluten... Tack för den, hah ha



Peace & Love

Står inte ut

Jag är så fed up på fjortisar, nästa gång vet jag inte vad jag tar mig till!! Jag står inte ut längre


Den årliga Hindersmässan...

... som hållits varje år sen 1300-talet, sa reporten på tv4 nyheterna. Blir nog en sväng upp på stan och inhandla lite marknadsgodis.. det är ju faktiskt fredag imorrn. Hoppas för övrigt på att de går bra för twinsen med lägenhetsplanerna :)
     Ska göra mig i ordning nu innan jag ska träffa min lunch date Jules :) (Gossip, gossip) Ikväll kommer syrran in till lägenheten, får se om jag har tillräckligt med ork och lust att göra en mysig torsdags middag som jag planerat.

XOXO

 

Plugg

Idag har jag i stort sätt haft boken Europarättens grunder fast klistrad i mina händer.. Helt slut nu, men men så är det..  Under mina korta läs-pauser har jag kollat på sista-minuten resor, är så sugen att bara komma här ifrån ett tag. Men som tur är, är det ju bara en vecka kvar tills jag åker till England:D  Caro har planerat en massa roligheter, I can't wait!
     
Imorgon blir det fika med Julia på Java, (längtar) och imorrn kväll blir det att kolla på Smash into pieces som har ett gig (nånstans) i stan med syrran och Sandra.  
      I helgen åker syrran upp till El Stockholmo igen för att kolla på finalen av Körslaget, (själv är jag bara aningen avis).. Själv får jag tillbringa helgen till att läsa mina otroligt spännande böcker om EG-rätt. Dock ska jag till O'learys på AC/DC kväll på fredag :) Ska bli kul eftersom jag lyssnar mesta dels på just rocklåtar. 


                                             


Whatever You Like

                     

                                                                            My Love

Denna man är så otroligt het, för att inte tala om My Love videon med Justin... Ghaaa, vill ha




Måndagen som aldrig tog slut

Kom hem sent idag, var på universitetet från 10 - 17, kändes som en hel evighet.. Man jag ska inte klaga är "ledig" hela veckan nu. Sen så snacka jag med Bikram som tyckte att jag skulle rycka upp mig med mitt bloggande och uppdatera lite oftare. I promise you att jag ska bli bättre, ha ha..

Den senaste veckan som gått har bestått av ett antal besök på den undebara asiatiska restaurangen Saigon. Direkt när man kliver genom dörrn känner man ett lugn som lägger sig som en slöja över en.. helt underbart. Annars blev det en del jobb i helga och inte så mkt mer. Kollade igenom Björn Gustavssons dvd, som innehöll alla de klipp som vi alla älskar + lite till. Mitt nya favvo klipp är Wow-jocke, sjukt bra: http://www.youtube.com/watch?v=GIhcL8K4shg

Har också lyssnat igenom ett flertal Smash into pieces låtar och kommit fram till att denna låt är min favorit:
http://vids.myspace.com/index.cfm?fuseaction=vids.individual&videoid=47430226

För övrigt är jag på jakt efter en kattunge, så om det är nån som har eller känner nån som har kattbebisar får ni gärna höra av er : ) 

                            Sigge my man



Peace and löve

Skämmiiiigt

Efter att The Hills slutat kl 18, for jag på min gröna cykel till Konsum som ligger nära där jag bor.. När jag packat i mina matvaror och det är dags att betala (syrrans coopkort) säger den gamla kassörskan att mitt kort inte fungerar. Innan jag for iväg hade jag känslan av att detta skulle hända, dum som jag var tog jag endast med mig syrrans kort. Jag bad henne att prova kortet igen, men inte fan fungerade kortet den gånger heller.  
     Den tidigare korta kön hade nu vuxit sig lååång och jag började känna hur svettningarna började komma, och det enda jag fick ur mig var - ääähh, jag måste ringa pappa.. Jag ringer pappa som säger att han inte kan göra ngt åt kortet (som överstigit gränsen för vad man får handla för...). Fick helt enkelt skämmas och säga att jag snart kommer tillbaka att jag måste hem och hämta pengar. (Jag kände mig nästan som en bov när jag lämnade matkassarna bredvid konsum tanten)... Jag sneglade snabbt bakåt och såg hur folk tittade irreterat på mig, så jag tog på mig huvan och cyklade därifrån snabbt som bara den. Som tur var, var det ingen från kön som var kvar när jag kom  flåsandes tillbaka för att betala. 
     Jag har iaf lärt mig att aldrig mer ta med mig endast coopkortet...



Peace


Lunch med vänninorna

Sitter här hemma i vinter mörkret 15.44 och väntar på att syss ska komma hem... Började vårterminen idag och hade introduktion med Vlademir om andra delen i EG-rätt. Åkte tillbaka in till "la stada" och lunchade med Sandra tvilling, Ems, Lotta och än vän till Lotta på Bara vara, är fortfarande helt mätt. Sen blev det lite smått och gott shopping :)  
     Nu sitter jag och kollar på sista-minuten resor som alla andra eftermiddagar. Ska snart boka mig en utlandsemester till mitt tropiska hemland Asien. Men just nu längtar jag till min princess Carolina i Manchester, åker dit om drygt 2 veckor.. ska bli bra skönt att komma bort ett par dar.    
                       


                          Det finns inget jag längtar efter så mycket som att få ligga under en palm med en drink i ena handen och vifta glatt med den andra = påfyllning... 

Jag har ju börjat mitt nya hälsosamma liv. Köpte mig ett simkort på Eyrabadet, ska försöka få med mig syster yster så vi kan vara hälsoamma ihop.  

Nu är det dags för That 70's show


Peace and Love

Asia i mitt <3

Jag säger bara en sak: I miss Asia... more than a lot. 


        
        

The Hills

Har precis suttit i min ensamhet och klämt två avsnitt till av The Hills, älskar det programmet for some reason..

I söndags sa jag förväl till min älskade asiat, önskar att jag hade kunnat följa med han tillbaka till Sri Lanka, men har ju skolan nu så det går ju inte riktigt ihop. Saknar han som fan nu när vi varit sambos i en månad och nu är han helt plöstligt borta.. men men vi ses ju snart igen som tur är.  

                                   

Idag hade jag äntligen min offentligrätts tenta, så kan äntligen koppla av ett par dar utan plugg, ska bli så skööönt. Unnade mig lite shopping efter tentan och det slutade med att jag fyndade skor och cardigans. Älskar att spendera pengar, pengar, pengar, precis tvärtemot syss som sparar och sparar (fast jag vet inte vad hon sparar till...) Dock får hon snart sin nya Mac dator som hon beställde, den ska tydligen vara suveränt bra. 
     Har börjat planera inför sommarn när jag ska bege mig utomlands, vet bara inte när.. men häromda'n beställde jag en weekendresa till Manchester, ska hälsa på min kära vän Caroline som jag inte sett sen hon lämnade Svedala. Så den 4 Februari bär det av till united kingdom. Ska bli kul som f'n :)   

Nytt år och nya löften

Tiden går fort när man har roligt, har därför inte haft tid att skriva. Under julhelgen blev det en hel del på hälsningar hos nära och kära, men andra ord en lugn julhelg  med familjen. Nyår spenderade jag med Jonnie och familjen hemma i Nora, medans syss firade in det nya året i Öre.  Dock hade våra grannar fest med kareoke och hela faderittan till halv 6 på morgonen, vilket jag och syrran sedan fick ut för. . .  Bestämde att mitt nyårs löfte är att börja träna mer serisöst igen så jag har känt mig som en upplåstbar Barbara den senaste tiden. Jag har gett mig f*n på att nu ska det bli ändring. 

Har suttit och funderat och tänkt på vilket bra år 2008 varit, Thailandsresan, student resan, Sthlm (080808) studenten etc, det har minst sagt varit äventyrligt. Många goda minnen som sent kommer glömmas.  



Började skolan i måndags igen med lite EG rätt, inte precis vad man längtat efter nu när man varit ledig en tid.
Igår tog Johnny och jag en sväng på stan, käkade as god sushi på sushi baren vid krämaren. Sen tog vi en sväng förbi apoteket och inhandlade lite allt möjligt bl.a. koffein tabletter som vi testade idag. Vilken effekt!! Vi både var helt hypade och blev helt rastlösa, haha.

Nu ska jag och johnny boy ta oss en kvällsamacka och tagga inför tvillingarnas 20 års dag:) Grattis brudar.

xoxo


RSS 2.0