Mycket på en och samma gång...

... därför har bloggandet legat åt sidan ett tag.

På senare tid har Emelie bl.a. haft premiär där hon hade en av huvudkaraktärerna med "sin" musikal Fransiscus som överträffade de flestas förväntningar. Själv såg jag den 2 ggr, riktigt bra var den iaf :) Syrran hade även balen denna vecka och såg ut ungefär som Barbie och hennes baldejt Samuel var inte så pjåkig han heller ;p





Jag har börjat på mitt nya jobb i Örebro, vilket jag redan trivs riktigt bra med, sen så har det som alltid varit fullt upp med universitetsplaggandet, men efter helgen är det äntligen slut och sommaren 2009 kan äntligen börja:D


When it was good

You used to call me
Just to say I love you baby
You would always treat me like a lady
Everyone was jealous of the way
We kept keeping on, feelings were so strong

Always knew that I would occupy your mind
You would always find a little more time
To show me I was number one
Put me there on my throne
Lately where's the feeling gone

When it was good
We were sitting on the top of the world
When it was good
No I never wanted nobody else
When it was right, not like tonight
We were sitting on top of the world

It was so good, once upon a time
It was a simple time, it was a good time
Now we got the perks and all the crème
And it's tearing us apart at the seams
But I remember

U2 - One

This is my favourite song, and i just can't get enough of it :
 
http://www.youtube.com/watch?v=BgZ4ammawyI&feature=related


Tänkt dig...

... att ha en man i byrån, i en ask med andra grejer...  


hai hai

Va en sväng till Stockholm igår, shoppa lite och sånt där roligt :) Vi skratta i stort sätt från att vi åkte tills vi kom hem igen. Emelie har kommit på vad hon ska jobba som i 2: a hand, igår kväll när vi körde hem hade hon en lång utläggning om hennes 2:a plan. Hon får själv berätta vad hon ska bli när hon blir stor.  
    Har jobbat en sväng på eftermiddagen idag och beställde även lite vaxning hos cissi, aj aj aj va ont de kommer att göra!! Förutom att Cissi är den trevligaste tjejen jag vet är hon jäkel på skönhet också. Tycker därför att ni kan kolla in hennes hemsida på http: //http://www.carenora.com//, där hon har ett stort utbud från allt från smink, skönhetsbehandlingar, vaxningar till pedikyrer och andra trevliga erbjudanden. : ) Längtar till 2 Juni, då allt vad hårstrån heter försvinner från mina "långa" ben;)
     Imorrn blir det att fixa lite presenter o.d. och planera lite inför den kommande veckan. Nu ska jag och syss ta oss en kopp the från Sri Lanka och njuta framför tv:n.  

Puss o kram

//systrarna

Härliga vår!!

Äntligen är försommaren här och man kan njuta av det vackra vädret fullt ut. Veckan som gått var fartfylld med festande, plugg och audition i Gbg. I måndags blev jag stoppad på stan av en-sån-där-telefon-karl.. fan va jobbigt var min första tanke.. dock var han lite små charmig och jag lät honom prata på eftersom det var 10 min kvar tills jag skulle träffa syrran på Saigon. Hans snygga telefon erbjudande gick inte att motstå, så med mig hem fick jag en ny rosa telefon som ska användas som min utlandstelefon. :) Efter köpet blev det lite krångel, som dock ordnade upp sig och som slutade med att jag och killen som jag köpt telefonen av och hans 3 - gäng bestämde utgång på Tisdagen. 
    

På Tisdags eftermiddagen ringde jag min kära vän Diana som blev taggad på ferre och tog sig in till mig. Samma eftermiddag fick jag mess från Soffy-propp som ville att jag skulle komma upp till Falun på onsdagen för att fira Frida, no probs tänkte jag. Utgången på Satin denna kväll var nog den roligste kvällen någonsin på just Satin. Vi skratta och hade oss Diana och jag med 3 - gänget som var från Sthlm och Gbg. Under kvällen påstods det att en ut av karlarna var The Björn Gustavssons lillebror, vilket man nästan också kunde tro. Vid 1 tiden drog vi på efterfest på Eurostop, där typ alla utom jag och Diana blev trötta och vi tog en taxi hem till mig. 
     
Vi vaknade tidigt och Diana körde hem både mig och Röda Faran säkert och bra tillbaka till Nora, då jag skulle ha uppträtt som en trafikfara om jag kört oss hem. Väl i Nora hann jag vila mig i nån timme innan jag åkte och hämtade Sandra H och vi begav oss till Linde för att ta tåget till Falurk. Väl i Falun blev det lite partaj hos Sofia där Frida satt tillsammans med Kalle som brutit fossingen.. lite överraskad blev hon allt när vi dök up utan förvarning. Efter slitage vid 02-tiden gick jag och Sofia för att käka lite kebab och där vi stötte ihop med en hipphopp-brud från Syrien. Hon gav mig bl.a en utskällning då hon ansåg att jag skämdes att tala om för henne om mitt egentliga ursprung... Jag och S kunde inte annat en skratta... Samma visa varje gång jag visar snoken i falun.  

Emelie har hela helgen varit på audition i gbg med lyckat resultat och även hunnit med en sväng på liseberg och lite annat kul i Gbg, själv fick jag jobba vara ensam och övergiven (nästan) hela helgen.


take care, xoxo

RSS 2.0