Dan före dan före dan före dan före doppare dan'

Tiden går snabbt när man har roligt. För snart en vecka sen hämtade jag en frusen pojkvän på Arlanda, som tur är han börjat vänja sig vid kylan och bytt ut flippfloppsen till ett par vanliga skor, haha. Vi började att spendera tre underbara dagar i Stockholm, vilket inkluderade bl.a. shopping, bio, snö-fight, goda restaurang besök och en hel delmys på hotellrummet. Vi anlände senare på tisdags kvällen till Öre-bridge. Under den gångna veckan har jag lärt honom att äta svensk husmanskost, att flippisar hör till sommaren, att nudelsoppa med (kokade) köttbullar kanske inte är den bästa kombinationen. . . och mycket annat. 

Idag lunchade vi på Efesos, vilket var typ hur gått som helst, blev en runda på stan, hittade lite julklappar o dyligt. Efter klagomål på det kalla vädret bestämde vi oss för att hyra film. Då vi har mycket olika filmsmak fick vi med oss tre filmer hem bl.a. Mumien 3 som var ungefär lika bra som en popcornskål utan popcorn..  
     Ikväll blir det en låång fika med Jules, troligtvis utgång då det planeras förtäring av alkohol... 

Imorrn far vi hem till päronen i Nora för en kort visit och hälsa på alla. Imorrn kväll ska vi kolla på julkonserten i kyrkan, ska bli mysigt, hoppas på snö så att man får den där riktiga julkänslan.   

Peace and love
 


Sankta Lucia

Då var det lördag igen och lucia. Sitter nu i bilen påväg upp till Stockholm för att hämta syss. Hon var som sagt på idol finalen i globen igår och fick vara med om en hel del eftersom hon är V.I.P.  Fick mess tidigt igår kväll att hon var backstage med alla celebrities och att hon blivit kysst på kinden av Ander Bagge... Under själva akten satt hon bredvid Kevin's familj på front row, hon hade bra sikt med andra ord. Längtar tills jag får träffa henne så hon får berätta om allt skvaller om kändis eliten och gårdagens efterfest.

Senare idag far vi vidare till Arlanda. Familjen har bokat hotell där eftersom jag äntligen ska hämta Johnny Boy på terminal 5 tidigt imorrn bitti. Sen ska han och jag spendera tre dar på hotell mitt i smeten på Amaranten, ska bli så kul att äntligen få se han igen och få komma bort ett litet tag:)


Peace & Love


Lucia i Stockholm!

Nu glider jag iväg mot Stklm igen. Har tydlligen ännu en gång blivit bjuden på Idol av en kär vän så det kan man ju inte tacka nej till när det gäller den stora finalen. Kevin vinner såklart! Så för hans skull och efterfesten har jag investerat en svart klänning från H&M med volang och blommor på. As fin, som mormor skulle ha sagt. Nåväl, ska gå och packa mitt pick&pack nu eftersom jag ska spendera hela helgen i Stockholm. Sedan på söndageftermiddagen ska jag äntligen få träffa min syster Sandras "Johnny the rocker", ska bli skapligt kul!!;) Var ett halvår sedan.

pussochhull///siss 2jag i globen!!;)


Jul, jul strålande jul

Åå vad jag längtar till julen! Sitter och laddar upp för fullt med Carolas tolkning av "O helga natt" , kan inte få mer jul än så här kan jag lova. Det går bara inte att inte tycka om henne denna mörka årstid när man hör hennes religösa röst. Fast du är inte ensam med att kunna vibrera på rösten baby, en annan brutta som tar diig med storm är utan tvekan min kära vän Anna Bergendahl! Säger inget mer om det. Nog om vibratorerna och över till något mycket bättre, nämligen; Lena &Orup! I helgen blir det fullrulle med musik då jag både ska på idol och L&O! Vi kommer rocka järnet Samuel :D Sköj röj för mig syss men synd för diig:P (jag vet att du är avis, har varit det ända sedan vi vad små pluttisar men det är bara att du inser att jag är lite finare, lite bättre!) 

En annan positiv anda så här inpå mörkerhalvåret är ju för gudsskull julmaten! Så för att få ett smakprov sprang jag ut i regnet för att köpa mig mammas scan's köttbullar, potatis och rödbetssallad. Kan det bli mycket bättre än så här? julen är som gjord för mig. Så tack för att ni bryr er om mitt liv. Nu ska jag gå ha julmys med mig själv, Carola och köttbulle. XoXo// Glossip girl

     

RSS 2.0