Vilken KATTastrof..

Som sagt blev det utgång i lördags med twinsen. Tog taxin till Klaras och när vi står där i kön i väntan på att gå in, kommer från ingenstans en vandrande nåldyna (piercings everywhere) fram till oss och börjar gå till attack mot Sandra. 
Det första nåldynan (som såg ut som en försenad pubertets tonåring) utbrast var:
 
- Och hur många katter är det i den där pälsen då? (fråga hon Sandra som hade sin "äkta" päls från Cubus).
När hon väl kläckt ur sig sin kommentar, tittade vi andra på varann och undrar om det är nåt slags skämt och garvar till. 
Sandra svarar: - Skulle tro att de är en 30 katter eller nåt!
Nåldynan (som blivit en grad argare): -  Jaha, har du dödat katterna själv eller?!Sandra: Nja, det är bl.a. Sandras (mina) katter, så det är ingen fara.. 
Härifrån utvecklades samtalets ytterligare och vi förstod att nåldynan var helt övertygad att Sandra hade mördat katterna för att kunna göra sig en pälsjacka utav dem.. Dock sa vi alla efter ett tag att hon kunde tagga och att jackan inte bestod av några djur överhuvudtaget, dock gav hon sig inte utan fortsatte sin argumentation, men till sist gav hon upp. Ni kan ju tänka er om det blev en massa katt skämt senare den kvällen. Nåldynans kväll blev nog iaf en Kattastrof.
Men vi haka' inte upp oss för de utan fortsatte att tillbringa större delen av kvällen på dansgolvet. 




Det var inte helt lätt att ta sig från Klaras, när man har högklackat (med öppen tå dessutom, haha).

Vaknade tidigt följande morgon med en huvudvärk som liknade en fotboll som precis är på väg att smälla. Men som tur minskade trycket under dagen. För att göra den tunga dagen lite lättare, tog jag mig en runda på stan och shoppade sminkprodukter, vilket var väldigt roligt (och bra bot mot huvudvärken). : ) 

Idag blir det att fixa lite med hushållssysslorna.. inte kul, men vad gör man.  


xoxo

Kommentarer
Postat av: Diana

Hahahah, det var sååå himla kul när "nåldynan" kom fram hahah, höll på att dö av skratt!!! ;) Tror det var efter det jag blev illa mående you know ;) ;)

2009-02-23 @ 20:31:30
URL: http://dianatwin.blogg.se/
Postat av: Anonym

Nåldynan!!! De bästa namnet ;D :D HAHA!

2009-02-24 @ 23:53:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0